Glöm inte din tandhygienist i Solna

När allt är bra tänker man kanske inte på tandläkarbesök. Men det förebyggande arbetet med den egna tandhälsan innebär också att man planerar in sina besök hos en skicklig tandhygienist.
Visst blir det lätt så att hälsan tiger still. Har man bra tänder och sköter dem hyfsat, borstar tänderna regelbundet och ransonerar godiset, känner man inte att man behöver gå till tandhygienisten, ännu mindre till tandläkaren. Men ett proffs ser mycket mer än man tror, och det kan uppstå problem i munnen fast man inte märker av något själv.

Tandproblem man inte märker

Det kan bildas tandsten, man kan få små hål, och det är också lätt att det samlas smuts i tandfickor som man inte tänker på. Om du exempelvis bor i Solna bör du ta tillfället i akt och planera in ett besök på en tandklinik för säkerhets skull, bara för att kolla upp din tandstatus.
När du har hittat en bra tandhygienist i Solna kan du boka in regelbunden och professionell koll på dina tänder.

När man väl har fått hål i sina tänder och ska laga dem, då har det gått ett steg längre. Då märker man också att det kostar mycket pengar. Det är bättre att betala för mer kontroll så att man förhoppningsvis slipper laga sina tänder längre fram. Med tandtråd, minutiös borstning av tänderna, fluorskölj eller munvatten kommer man ganska långt. Men man behöver ändå den noggranna genomgång av tandkött och tänder som görs hos en tandhygienist, i förebyggande syfte.