Om oss

En sida som handlar om allt mellan himmel och jord, är det möjligt att skapa det utan att det blir ofokuserat, spretigt och med en dålig kvalitet? Vi ska göra ett försök och vi ska använda våra olika bakgrunder som vapen för att lyckas.

Att vi alla som ligger bakom sidan befinner oss i olika livssituationer, i olika åldrar och har olika yrken, hobbies och intressen gör att vi får en otroligt bred träffbild: vi kan skriva om det mesta – och ur olika perspektiv. Det ska vara vår styrka.

Vi kommer att skriva om mer lättsamma saker som exempelvis hur du ska äta bättre, vilka recept som fungerar och peka på vikten av att äta regelbundet. Samtidigt så kommer vi även att skriva mycket om träning, skönhet och hälsa. Där kan vi även gå djupare in på vårt välmående.

Hur kan vi må bättre, hur kan vi minska stressen i vardagen och hur ska vi agera för att skaffa oss mer tid i våra allt mer inrutade liv och vardagar. För oss kan det handla om att välja professionell hjälp. Många av oss har erfarenheter av professionell hemstädning och vet hur sådan de facto kan göra livet enklare. Samma sak gäller för exempelvis matkassar. Stress är idag en folksjukdom och den kommer inte att minska förrän man som privatperson inser att man måste minska på bördan. Att ta hjälp är inget tecken på svaghet – det är en styrka.

Vi kommer även att skriva om vardagliga saker och ge tips om inredning, design och hur du med relativt enkla medel kan förändra i ditt hem. Vi älskar renoveringar och vi sk försöka visa dig hur du kan göra för att lyckas på egen hand – och i vilka lägen du tjänar på att ta hjälp.

Tyngre ämnen kommer vi aldrig att backa för. Hur ser en vårdnadstvist ut? Vad händer om man misstänks för något brott och hur ska man som familj hantera att en anhörig avlider? Kort sagt, vi ska skapa en intressant sida som passar för alla – oavsett vad man är intresserad av.